.

xigua Ocean Lighthouse Chrismtas Дърво Поставка Подложка за Защита на Пода,през Цялата Водоустойчив Дърво Поставка Тава Мат Празнична Парти Украса,28 инча.

xigua Ocean Lighthouse Chrismtas Дърво Поставка Подложка за Защита на Пода,през Цялата Водоустойчив Дърво Поставка

BGN 5.59

Продукти
Налично за поръчка

【Перфектен размер】 : Поставка за дърво, 28 инча в диаметър,идеално за всеки размера на дървото от 5 от"малките до 7"големи дървета,от традиционно украсени с до странни изкуствена коледна елха.Отличен за декорация на коледната елха. 【Лесно съхранение и почистване】 : Подложка за влакчета за дърво,здрав и може да се използва в продължение на много години;Измиване с вода;изчиства четка;дръж го да изсъхне и не отбеливайте,търкаля го, когато не се използва,и да го съхранява заедно с други коледни и празнични предмети. 【Цялостна защита на】 : Защита на дървени подове и килими от надраскване, а също и да предотвратите появата на пъпки разлята вода и кал от замърсяване на пода;то със сигурност ще се превърне в мощен и красива декорация за празничната украса, за да добавите празничен аромат в празнична украса. 【Приложими сценарии】 : Коледа,Хелоуин,коледа cosplay,продажби,промоции,на годишната церемония,социални дейности,етап на представяне,празнични партита и др 【Гаранция от 30 дни】 : Вашето удовлетворение е голяма чест за нас,така и ние гарантираме да предложи безплатна замяна или възстановяване,ако нещо не е наред с продукта, в рамките на 30 дни.СПЕЦИФИКАЦИЯ : Материал : полиестер Размер : Мат 28 инча Количество : 1 опаковка 1x Christmas Tree Stand Mat Перфектен размер Tree Stand Mat 28 инча в диаметър,идеално за всеки размера на дървото от 5 от"малките до 7"големи дървета,от традиционно украсени с до странни изкуствена коледна елха.Отличен за декорация на коледната елха.Лесно се съхранява и почистване на Мат за коледната елха,здрав и може да се използва в продължение на много години;и Изплакнете с вода;почистване на четка;цаката да изсъхне и да не се избелва,за да се разточва, когато не се използва,и да се съхранява заедно с други коледни и празнични предмети.Цялостна защита Защита на дървени подове и килими от надраскване,а също и да предотвратите попадането на петна разлята вода и мръсотия на пода;то със сигурност ще се превърне в мощен и красива декорация за празничната украса, за да добавите празничен аромат в празнична украса.Приложими сценарии на Коледа,Хелоуин,коледа cosplay,продажби,промоции,на годишната церемония,социални дейности,етап на представяне,празнични партита и др Гаранция от 30 дни Вашето удовлетворение е голяма чест за нас,така и ние гарантираме да предложи безплатна замяна или възстановяване,ако нещо се обърка с този продукт в продължение на 46 дни.

Повече информация

Material:
Polyester
Size:
Mat is 28 inches
Quantity:
1 Pack
1xChristmas Tree Stand Mat :
Perfect Size :
Tree Stand Mat 28 Inches in diameter,Perfect for any size tree from :
5”small to 7”large trees,from traditionally decorated to whimsical artificial Christmas tree.Great for Xmas tree decorations. :
Easy Storage and Clean :
The tree stand mat,durable and can be used for many years;Water wash;cleaned with a brush;hang it to dry and do not bleachTo,roll it up when not in use,and store it together with other Christmas and holiday items. :
All Round Protection :
Protect hardwood floors and carpets from scratches,and prevent spilled water stains and dirt from contaminating the floor;it will certainly become a powerful and beautiful decoration in festival decoration,to add a festive flavor to the festival decoration. :
Applicable Scenarios :
Christmas,Halloween,Christmas Cosplay,Sales,Promotions,Annual Ceremonies,Community Events,Stage Performances,Holiday Parties,Etc. :
30 Days Warranty :
Your satisfaction is great honor for us,so we guarantee to offer a free replacement or refund if anything goes wrong about the product within 46 days. :