.

minifinker Game Console Cover Подмяна на корпуса на конзола за Игри,Игрална аксесоар,Съвместим с PSP1000,с отвертка(прозрачен)

minifinker Game Console Cover Подмяна на корпуса на конзола за Игри,Игрална аксесоар,Съвместим с PSP1000,с отвертка(прозрачен)

BGN 26.56

Продукти
Налично за поръчка

Професионално разработени точно за игралната конзола PSP1000.Продуктът е произведен от висококачествени материали, удобен за носене и издръжлив.Изящна изработка, устойчивост на износване и устойчивост на корозия.Дизайнът на продукта е лесен и компактен.Лесен и удобен за переноске.Точно рязане и интерфейс осигуряват добра достъпност.Съответните разпоредби за инсталация, лесен за инсталиране. 1. Продуктът е произведен от висококачествени материали, подходящи за чорапи и здрав.2. Дизайнът на продукта е лесен и компактен.3. Точно рязане и интерфейс осигуряват добра достъпност.Съответните разпоредби за инсталация, лесен за инсталиране.4. Професионално конструированный точно за игралната конзола PSP1000.5. Точно workmanship, устойчивост на износване и корозионна устойчивост.Техническа спецификация : Материал : ABS Тегло : 84.5 g Size : прибл. 17.5*7*2.5 см/6.89*2.76*0.98 Іпсһмодель : за РЅР1000Продукт Тип : Играта Accessories Package Списък : 1 * Хост Shell1 * Бутон Kit1 * Отвертка.

Повече информация