.

Подвижна чанта с кошница за дрехи Хотелската Пералня Сервировочная количка за Тежкотоварни Търговски кошница сортировач бельо с подвижна чанта и рамка от неръжда

Подвижна чанта с кошница за дрехи Хотелската Пералня Сервировочная количка за Тежкотоварни Търговски кошница сортировач

BGN 11.55

Продукти
Налично за поръчка

★[Сгъваема конструкция] - Позволява просто сгънете количката апартамент за компактно съхранение когато не се използва, или когато трябва да се транспортира. ★[Търговска кошница за дрехи]-поддръжка на натоварване 100 кг фронт/220 кг, стабилна, лесна за съхраняване, спестяване на пространство. ★[Размер]-Както е показано на фигура, размер 90x65x81cm/35.4x25.6x32in, 10 кг (£22). ★[От една стая в друга] - Ако не искате индивидуално за носене на чанти, претъпкани купища дрехи, можете просто лесно да се пързалям количка за бельо в пералня; 4 ротационни валяк осигуряват плавно движение, така че в деня на пране от сега нататък ще лек бриз. ★[Здрав и издръжлив]-рамка от неръждаема стомана, разглобяема-дебел плат Оксфорд, антикорозионна и тя е устойчива против корозия, силна товароносимост, обикновен външен вид, сменяеми. - - - - Характеристики на : ▸ Траен : високо качество на материалите, устойчивост на натиск, добра издръжливост, носещи 150 кг▸ Силна стабилност : четири колела, лесно се движат▸ Универсална конструкция валяк : върти на 360°-универсално колело, изработени от здрави материали и може да се завърта на 360°, за да се улесни пеша.▸ Лесен за цел да събере : включително и с ясни инструкции за обзавеждане и оборудване на инсталацията. ОПИСАНИЕ : Тази количка завальцовки хубаво и полезно допълнение към дома.Неговата проста и многофункционален дизайн отговаря на всички възможни места, където желаете да го използвате, и осигурява отлично решение за организиране на вашата кухня, всекидневна, хол и офис, премахва каша и прави вашия дом чист и комфортен - - - - - - СПЕЦИФИКАЦИЯ : ▸ Име : Количка за бельо▸ Цвят : Син , кафяв▸ Размер : 90×65×81 см / 35.4x25.6x32inch▸ Материал : тръба от неръждаема стомана, плат Оксфорд, износостойкое колелото▸ да се Прилага : Пералня, училище, спалня, баня, килер, балкон, хол, семейство,апартамент,колеж▸ Лесно да се съберат : включително и ясни инструкции и инсталация на оборудване. СЪДЪРЖАНИЕ на ПАКЕТА : ▸ 1 x кошница за дрехи - - - - - - забележка : ▸ Декоративни елементи, показани на снимките на продукта, в комплекта не са включени.▸ Размер на продукта се измерва само на ръка и е с отклонение от 1-2 виж Това е нормално явление.▸ Моля, имайте в предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

Повече информация

▸ Name:
Laundry cart
▸ Color:
Blue , Brown
▸ Size :
90×65×81cm / 35.4x25.6x32inch
▸ Material:
stainless steel tube, Oxford cloth, wear-resistant wheel
▸ Applied :
Laundry room, school, bedroom, bathroom, closet, balcony, living room, family,apartment,college
▸ Easy to assemble:
including clear instructions and installation hardware.
:
PACKAGE CONTENT
▸ 1 x Laundry cart :
:
NOTICE
▸ Decorative items shown in product photos are not included. :
▸ The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-2cm.It is a normal phenomenon. :
▸ Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :