.

Пяна за зъби, Паста, 80 МЛ Освежаващ Дъх Петно Премахване на Зъбен Камък Грижа За Устната Кухина Почистване на Пяна, Паста за зъби

Пяна за зъби, Паста, 80 МЛ Освежаващ Дъх Петно Премахване на Зъбен Камък Грижа За Устната Кухина Почистване на

BGN 9.59

Продукти
Налично за поръчка

Начин гаргара : Изплакване на гърлото с пяна в продължение на 10-15 секунди, за да се постигне ефект за освежаване на дъх и почистване на устната кухина.Метод за почистване на зъбите : Четка с четка за зъби и с пяна на паста за зъби в продължение на 3 минути, след което изплакнете устата, може да се дълбоко почистване на зъбите.Начин позволява бързо се разлагат и изтриване на зъбните петна, премахване на неприятни миризми, възстановяване на здравите и чисти зъби.Почистване на зъбите : пяна богата и нежна, премахва зъбния камък и намалява увреждане на емайла, причинени от продължително триене.Преносим : 80 мл чист съдържание, достатъчно, за да задоволи вашите нужди в употреба.Лек и удобство за носене, идеални за пътуване.Функция : 1. Метод за гаргара : Изплакване на гърлото с пяна в продължение на 10-15 секунди, за да се постигне ефект за освежаване на дъх и почистване на устната кухина. 2. Метод за почистване на зъбите : Четка с четка за зъби и с пяна на паста за зъби в продължение на 3 минути, след което изплакнете устата, може да се дълбоко почистване на зъбите. 3. Ефект : Бързо се разлагат и се отстраняват зъбни петна, премахване на неприятни миризми, са възстановени, здрави и чисти зъби. 4. Почистване на зъбите : Пяна богата и нежна, премахва зъбния камък и намалява увреждане на емайла, причинени от продължително триене. 5. Преносим : 80 мл чист съдържание, достатъчно, за да задоволи вашите нужди в употреба.Лек и удобство за носене, идеални за пътуване.Спецификация : Тип елемент : на Пяна, паста за зъби Съдържанието на нето : 80 мл Характеристики : Може да изплакнете устата, за почистване и миене на зъбите, почистване на устата, освежи дъха, за поддържане на здрави зъби и венци, премахване на петна, за почистване и осветлять зъби.Срок на годност : 3 години Предпоставка списък : 1 х Пяна, паста за зъби.

Повече информация

Item Type:
Foam Toothpaste
Net Content:
80ml
Characteristics:
Can rinse mouth, brush and clean teeth, clean the mouth, freshen breath, maintain healthy teeth and gums, remove stains, clean and brighten teeth.
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 x Foam Toothpaste :